公司简介 详细 >

STILL är marknadsledare inom eltruckar i Europa och är ledande inom utveckling och produktion av högkvalitativ materialhanteringsutrustning. STILL STOCKA har 100-års erfarenhet av truckar och besitter därmed ovärderlig kunskap. Sedan 2004, då STILL STOCKA blev ett helägt dotterbolag till STILL, kombineras den flexibla svenska organisationen med den stora koncernen.

Våra medarbetare uppskattar möjligheten att omsätta egna ideer och visioner samt att medverka till utvecklingen av ett ledande teknologimärke. Detta är tillsammans med grupptänkande, mänsklig och ärlig umgång med varandra grunden till förverkligandet av varje enskild medarbetares livs- och arbetsupplevelse hos STILL STOCKA.

Fältservicetekniker
Som person bör du vara positiv, målinriktad och noggrann samt ha förmågan att kunna ha många bollar i luften samtidigt. Din bakgrund bör vara gedigen teknisk med inriktning el och det är en fördel om du tidigare jobbat med reparation av truck, lastbil eller andra entreprenadmaskiner. Goda språkkunskaper i engelska samt datorvana är meriterande.
 
Vi erbjuder dig en anställning med mycket goda möjligheter till personlig utveckling.
 
För tillfället söker vi ett flertal fältservicetekniker i Götaland och Svealand. Om du har frågor om tjänsterna är du välkommen att ringa:
Stellan Linder, Distriktschef Service, Skåne, 070/624 01 11.
Conny Lindsjö, Distriktschef Service, Göteborg, 070/624 01 07
Carl-Ulric Wendin, Distriktschef Service, Stockholm, 070/661 63 00

Välkommen med din ansökan med post till Still Stocka AB, 241 96 Stockamöllan, Att: Personalavdelning eller per mail till ansvarig Distriktschef i det område du är intresserad av.

公司新闻 更多 >