产品详情

  • 比利时(egemin)自动导向AGV

比利时(egemin)自动导向AGV

品牌:比利时egemin(英杰明)

  • 比利时egemin(英杰明)国际集团有限公司

    普通商家
  • 经营模式:叉车及物流搬运设备制造商 物料搬运机械 其他 
  • 地区:欧洲比利时
  • 地址:international headquarters Belgium

产品详情

产品参数

产品图片

E’tow® (Egemin Towing System) is een intelligent en flexibel vloerkettingbaansysteem dat gebruik maakt van een in de vloer geïntegreerde ketting voor het transport van uw goederen. E’tow® is compatibel met nagenoeg elk soort productdrager: rolcontainers, hand pallettrucks, montageplatformen, universele productdragers, enz. Typische toepassingsgebieden van E’tow® zijn onder meer transport van pallets, montagelijnen en voorraadbeheer of cross-docking hubs en productieomgevingen.

E’tow® transporteert uw producten over één of meerdere gesloten hoofdlussen en verschillende zijlussen die via intelligente switches bereikt kunnen worden. Aangezien E’tow® aangedreven is door middel van een ketting in de vloer, hebt u volledig vrije ruimte op uw werkvloer.

Een universeel en modulair transportsysteem

E’tow® kan ingezet worden voor talloze mogelijke knelpunten binnen uw bestaande operaties. Denk maar aan het overbruggen van verschillende niveaus, werken binnen uw begrensde gebouwafmetingen of het transporteren van meerdere specifieke productdragers. E’tow® biedt in elk van deze gevallen een pasklare oplossing. Als transportsysteem kunt u E’tow® zowel voor uw nieuwbouwproject als voor de automatisering van uw bestaande activiteiten inschakelen.

网友评论

取消