产品详情

  • 德国(STILL)电动牵引车

德国(STILL)电动牵引车

品牌:瑞典斯托卡(STOCKA)

  • 瑞典斯托卡(STOCKA)叉车公司/ADRESS STILL STOCKA AB

    普通商家
  • 经营模式:叉车及物流搬运设备制造商 
  • 地区:欧洲瑞典
  • 地址:STILL STOCKA AB 241 96 Stockamöllan

产品详情

产品参数

产品图片

STILL har utvecklat en ny lättmanövrerad, trehjulig truck med namnet CX-T för att optimera horisontella transporter ytterligare. Dragtrucken CX-T med en maximal dragkraft på 4 ton är framtagen för medellånga transportsträckor med frekventa byten av släpvagnar eller plockarbete med släpvagn.
Med en bygghöjd från marken på 70 millimeter lämpar sig CX-T även för arbete utomhus eftersom den klarar ojämnheter, stigningar och skadat underlag.

Från förarplatsen har föraren fri sikt på kopplingen vilket underlättar arbetet, framförallt när CX-T också är utrustad med automatkoppling. I standardutförandet har CX-T en trippelkoppling med höjderna 300, 365 und 410 millimeter för optimal anpassning till olika kopplingar. För att förenkla den manuella kopplingen kan CX-T utrustas för manövrering av trucken från golvet av gående förare.

Ergonomi och säkerhet viktigast

Störst möda har konstruktörerna lagt ner på moduluppbygnaden och den ergonomiska konstruktionen hos CX-T. Detta ger kostnadssänkningar på underhåll, skötsel och reservdelslogistik. I praktiken gör detta trucken tillförlitlig och ger den korta stilltider.

Föraren står på en fjädrad plattform. Ryggstödet passar alla kroppsstorlekar och ger gott stöd åt sidan. Plattformen fungerar som ett dödmansgrepp och trucken bromsas automatiskt om föraren lämnar plattformen. Alla nödvändiga instrument och funktionsknappar finns integrerade i förarplatsen, placerade så att de kan nås utan att föraren behöver byta grepp. Styrhandtagen är vinklade lätt uppåt och det lutande styret ger en ergonomisk styrrörelse.

När föraren släpper gasen bromsas trucken försiktigt och energin återvinns.
För ytterligare säkerhet reduceras hastigheten automatiskt i kurvor proportionellt till rattrörelsen.

Ett kompakt kraftpaket

CX-T drar maximalt 4000 kg i upp till 10 km/h (12 km/h utan last) med sin underhållsfria motor.
I standardutförandet har CX-T superelastiska hjul. De mjuka hjulen fjädrar bort eventuella vibrationer från underlaget och hindrar att dessa överförs till förarplattformen och föraren.

De båda bakre hjulen skyddas av en påskruvad gjuten del som höjer stabiliteten och dragkraften. Hög stabilitet uppnås också tack vare hjulens spårvidd på 679 millimeter.

För hög prestanda står en batterikapacitet på 450 Ah. I jämförelse med tidigare modeller medför detta en ökning av användandet med 20 %.

网友评论

取消